Bericht aan gemeente (3)

Gemeente leden,

Omdat het er nog lang niet naar uitziet dat het Corona virus en de daardoor ontstane situatie op zijn retour is zijn we als Kerkenraad en Diaconie aan de slag gegaan om toch iets te bedenken waardoor we op een zo goed mogelijke manier met elkaar en met onze Vader in de hemel in contact kunnen blijven.

Wat of wie heb je daarvoor nodig? Juist Erik Noort, deze keer in samenwerking met Sander Star. Deze techneuten hebben samen via you tube een verbinding gemaakt waardoor we de kerkdienst kunnen beluisteren en ook de predikant live kunnen zien. GKv te Rijnsburg maakt hier ook dankbaar gebruik van waardoor de samen diensten worden ingevuld door Ds Niemeijer en Ds Buitendijk. Indien nodig wordt er preek gelezen. Alle andere predikanten die gevraagd waren worden tot nader order afgezegd.

Financiƫn

Ook voor de kerk gaan de uitgaven voor het grootste gedeelte door daarom heeft de diaconie verschillende mogelijkheden gezocht en gevonden zodat de inkomsten ook door kunnen gaan. Verschillende mogelijkheden voor zowel jong als ouder u vind een uitgebreide uitleg in de bijlage onderaan.

Meeluisteren

Om de kerkdienst mee te kunnen kijken hoeft u alleen maar deze link aan te klikken.

https://www.youtube.com/channel/UCoX2H2_7LbEelzm3lR0hMtQ/featured

 en u bent erbij.

Mocht het eventueel niet lukken of hebt u andere vragen? stel ze gerust, domme vragen bestaan niet! We danken onze Vader in de hemel dat hij ons de techniek en de mensen die hier mee om kunnen gaan gegeven heeft zodat we samen Hem kunnen blijven loven en eren en gesterkt kunnen worden door Zijn woord.

Namens de kerkenraad H S